Mike Bosch

Mike

BIG-nummer: 49033230004

Fysiotherapeut, sport fysiotherapeut en manueel therapeut

Een actuele visie, een actieve aanpak.
Sinds 1992 ben ik werkzaam als fysiotherapeut. In de voorgaande jaren heb ik ervaring opgedaan als fysiotherapeut in zowel het ziekenhuis als in de reguliere praktijk. Ik heb me voortdurend gespecialiseerd in sportfysiotherapie, manuele therapie, echografie en Dry Needling. De combinatie van studie en ervaring heeft me een heldere visie t.a.v. mijn vak opgeleverd:
Ik ben ervan overtuigd dat, voor een optimale genezing, er een meer actieve rol is weggelegd voor patiënten. Fysiotherapie zal zich daardoor meer en meer richten op korte interventies, om vervolgens de patiënten (onder begeleiding) zelf te laten trainen. Zonder een actieve rol van patiënten genezen klachten moeizamer of onvoldoende. De kans op recidieven zullen middels deze actievere rol worden gereduceerd.

MTC Bernheze staat altijd voor u klaar
Ik heb een centrum dat voldoet aan alle eisen t.a.v. kwaliteit, flexibiliteit, hygiëne, bereikbaarheid en gezelligheid. Het centrum bevat een aparte ruimte voor fysio- en manuele therapie en een groot fitnessgedeelte met een bar om na het trainen even op adem te komen.

Ik hoop u snel te mogen begroeten!

Scroll naar top