Maaike van der Pas

Maaike

Fitnessinstructrice

Hoi, mijn naam is Maaike van der Pas en ik woon in Heeswijk-Dinther. Ik ben sinds 2016 werkzaam bij MTC Bernheze. Binnen MTC werk ik als fitnessinstructrice op invalbasis en spring dus zo nu en dan in bij de fitness maar waar nodig ook bij groepslessen als de Fitkids en 55+ beweeggroep.

In 2017 ben ik geslaagd voor de opleiding Sport en beweging coördinator met als uitstroomrichting trainer/coach. Deze richting is voornamelijk op het individueel begeleiden van sporters waarbij het accent ligt op de wensen/doelen die een sporter wil behalen. Binnen deze uitstroomrichting heb ik ook mijn Fitvak A diploma behaald wat mij  sindsdien gecertificeerd fitnessinstructrice maakt. Naast het MTC Bernheze werk ik ook sinds 2016 bij Laverhof in Heeswijk-Dinther, hier werk ik als woonzorgbegeleider.

Omdat werken in de zorg mij altijd al erg heeft aangesproken ben ik in 2017 begonnen aan de opleiding tot ergotherapeut op de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Als ergotherapeut ga je in samenspraak met de cliënt kijken hoe je er samen voor kunt zorgen dat de cliënt de voor hem/haar belangrijke activiteiten kan blijven uitvoeren ondanks de beperkingen die iemand ervaart. In juni 2021 ben ik afgestudeerd als ergotherapeut en dan hoop ik binnen een leuke organisatie met veel verschillende doelgroepen aan het werk te kunnen en dit daarnaast te kunnen blijven met mijn passie voor bewegen.

Buiten school/werk sport ik zelf ook graag. Tot mijn 18e heb ik altijd geturnd in de selectie van turnvereniging Sine-Cura, en hier geef ik sinds 2015 met turntraining aan de jongste recreanten van de vereniging. Zelf ben ik in september 2019 met een nieuwe sport begonnen, namelijk voetbal. Ik voetbal nu met veel plezier bij de dames 3 van Avesteyn/Heeswijk en daarnaast ben ik ook zelf regelmatig in de fitness van het MTC te vinden en loop ik regelmatig hard.  

Ik kijk er naar uit om jullie te begeleiden bij het MTC en zie jullie hopelijk snel een keer langskomen!

Groetjes,
Maaike 

Scroll naar top