Danique van Lee

Danique van Lee MTC Bernheze

Bewegingsagoog, bewegingsdeskundige, voedingsdeskundige, sportmasseuze


Hallo,

Mijn naam is Danique van Lee, en ik woon in Heeswijk-Dinther. Ik ben sinds 2012 werkzaam bij MTC Bernheze. Binnen MTC werk ik als personal trainer, fitnessinstructrice en begeleid ik verschillende groepslessen zoals; SeniorenFit, Powerkids en jeugdfitness.

Ik heb verschillende opleidingen achter de rug. In 2013 ben ik geslaagd voor de opleiding Sport en bewegen (MBO), specialisatie bewegingsagoog (aanbieden sportlessen aan speciale doelgroepen). Gedurende deze opleiding heb ik verschillende cursussen behaald: Fitnessinstructrice en Sportmassage.
Om me verder te ontwikkelen ben ik meteen doorgestroomd naar het HBO en heb ik in 2016
de opleiding HBO sportkunde ‘bewegingsdeskundige’ afgerond. Dit is een opleiding om als revalidatie coach aan de slag te gaan als rechterhandje van de fysiotherapeut. Gedurende deze opleiding heb ik verschillende specialisaties ontwikkeld zoals: Voedingsdeskundige; sport en voeding en Bewegingsdeskundige NAH (niet aangeboren hersenletsel).
Een totaal plaatje, om iedereen te begeleiden op het gebied van training, voeding, sport specifiek trainen en coaching.

Naast het werk ben ik een fanatieke sporter. Ik heb altijd op hoog niveau gekorfbald, maar daar ben ik nu mee gestopt omdat ik graag nieuwe uitdagingen van mijn bucketlist wilde gaan afstrepen. Crossfit, Halve marathons, obstakelruns, trail runs, triathlons, dit zijn enkele voorbeelden die me nu vooral bezig houden!

Wilt u graag persoonlijk begeleid worden met een trainingsschema op maat, advies omtrent sport en voeding of wilt u een sportmassage? Maak dan een afspraak!

Tot snel bij MTC Bernheze!
Danique van Lee

 

 

 

 

Scroll naar top