Powerkids

Jeugdabonnement

Speciaal voor de jeugd bied MTC Bernheze een voordelig jeugdabonnement aan. Dit abonnement is bedoeld voor jongeren tot en met 17 jaar.

Het jeugdabonnement bied verschillende mogelijkheden: 
– PowerKids
– Jeugdfitness
– Reguliere fitness

Ben je tussen de 8 en 12 jaar, dan zijn de PowerKids lessen iets voor jou!
De PowerKids les is een combinatie van functioneel trainen met eigen lichaamsgewicht, spierversterkende oefeningen met fitnessmaterialen en conditioneel trainen door middel van cardio-training op bijvoorbeeld een loopband. Iedere les bestaat uit verschillende circuittrainingen, spelletjes en leuke muziek! Doe je mee? 

Ben je tussen de 13 en 18 jaar, dan is de jeugdfitness iets voor jou!
Trainen met een  persoonlijk trainingsschema, in combinatie met een WOD (work-out of the day), of een pittige HIIT (High Intensity Training) in de vorm van een circuittraining. Daag jij jezelf uit?

Reguliere fitness
Train je liever zelfstandig met een persoonlijk trainingsschema onder de reguliere openingstijden van de fitness, dat kan vanaf 15 jaar. 

POWERKIDS
Fitness en functionele training voor tieners!
Ben je tussen de 8 en 12 jaar en wil je graag fysiek fitter worden? Dan is dit iets voor jou! De PowerKids les is een combinatie van functioneel trainen met eigen lichaamsgewicht, spierversterkende oefeningen met fitnessmaterialen en conditioneel trainen door middel van cardiotraining op bijvoorbeeld een loopband, een crosstrainer of een roeiapparaat. Iedere les bestaat uit verschillende circuittrainingen, spelletjes en leuke muziek! Elke les is anders! Doe je mee? 

Deze les is er om kinderen meer te laten bewegen, zelfvertrouwen op te bouwen, het leren samenwerken en – het meest belangrijk – plezier te hebben! PowerKids maakt op een leuke manier kinderen sneller, sterker en fitter! De functionele training draagt bij aan de fysieke ontwikkeling van een kind.

Lestijden

Dag Tijdstip
Dinsdag
16.00-17.00 u
Donderdag
16.00-17.00 u

Kosten jeugdabonnement (t/m 17 jaar)

Per jaar Per kwartaal Per maand
1x per week groepstraining
€240,-
€ 70,-
€25,-
2x per week groepstraining
€340,-
€95,-
€35,-

Exclusief:
Inschrijfgeld en uitgebreide intake                 € 12,50,- 
Uitgebreide intake: meting van lichaamslengte, gewicht, buikomvang, vetpercentage en spiermassa en conditietest. Deze metingen zullen regelmatig herhaald worden om de voortgang te bekijken.

Aanmelden
Voor meer informatie of om uw zoon of dochter aan te melden, kunt u contact opnemen met Danique van Lee, bewegingsdeskundige op telefoonnummer 0413-228421of mail naar info@mtc-bernheze.nl

Deel ons op Social Media

Scroll naar boven