Kids FIT & FOOD

Helpt kinderen naar de juiste sport- en voedingskeuze!

Sommige kinderen hebben geen plezier in bewegen en vinden gezonde voeding maar saai en niet lekker.
Hierdoor kan het gebeuren dat kinderen in gewicht meer toenemen dan gezond voor ze is. Dit heeft gevolgen voor later. Kinderen die op jonge leeftijd al met overgewicht kampen, hebben een grotere kans om op latere leeftijd tegen hetzelfde probleem aan te lopen.

Voor u als ouder/verzorger is het niet altijd even gemakkelijk om er voor te zorgen dat uw kind voldoende beweegt en gezond eet.
Het programma Kids FIT & FOOD is door een fysiotherapeut leefstijlcoach, gewichtsconsulent en bewegingsdeskundige opgezet, om u als ouder te ondersteunen.

Voor wie?
Kids FIT & FOOD is een programma voor kinderen met overgewicht in de leeftijdscategorie van 8 tot 18 jaar oud.

Duur
12 weken traject (op ieder moment kan uw kind instromen)

Inclusief

·         Intake/voedingsanalyse bij fysiotherapeut leefstijlcoach en gewichtsconsulent

·         Tussentijdse weegmomenten tijdens de les

·         Trainen in groepsverband (keuze: instroom tijdens de PowerKids of jeugdfitness lessen) Kijk voor meer informatie onder het kopje “groepen/cursussen”.

 

Kosten
€ 115,- (inclusief intake + 1 keer per week sporten)
€ 140,- (inclusief intake
+ 2 keer per week sporten)

Uitgebreide intake: meting van lichaamslengte, gewicht, buikomvang, vetpercentage en spiermassa en conditietest + voedingsanalyse.

* Een gedeelte van de kosten wordt door een toenemend aantal zorgverzekeraars vergoed. U kunt de voorwaarden terugvinden in uw eigen verzekeringspolis of kijken op de website www.gewichtsconsulenten.nl voor een recent overzicht.

 

Aanmelden
Voor meer informatie of om uzelf aan te melden kunt u contact opnemen met Danique van Lee, sport- en voedingsdeskundige op telefoonnummer 0413-228421 of mail naar 
danique@mtc-bernheze.nl

Deel ons op Social Media

Scroll naar boven