Senioren Fit

Bewegen is goed voor onze gezondheid.

En belangrijk voor jong en oud.
De ervaring leert dat men in het algemeen minder gaat bewegen naarmate men ouder wordt. Maar wie NU niet voldoende beweegt en aandacht besteedt aan het behouden van een goede gezondheid loopt straks een verhoogd risico op gezondheidsklachten.
Hoe meer beweging, hoe groter de gezondheidswinst.

Regelmatig sporten houdt u vitaal en helpt tevens uw energie op peil te houden of te verhogen. Met een hoger energieniveau houdt u naast bewegen meer energie over voor andere activiteiten.

De les Senioren Fit is de ideale manier voor 55 plussers om met leeftijdsgenoten aan conditie, uithoudingsvermogen, spierkracht, balans en lenigheid te werken in een ontspannen en gezellige sfeer. Uw gehele lichaam wordt sterker waardoor de alledaagse handelingen zoals zitten, staan, tillen en uzelf voortbewegen makkelijker worden.

Inhoud les Senioren Fit
De les vindt plaats in de fitness – en oefenzaal.
Tijdens de les wordt er aandacht besteed aan:

  • Oefeningen ter verbetering van uw conditie
  • Spierversterkende oefeningen
  • Core- en stabiliteitsoefeningen
  • Lenigheid

De les start met een warming-up om uw spieren goed op te warmen en de conditie te verbeteren. Daarna ligt de focus op spierversterkende oefeningen, core- en stabiliteitsoefeningen. De les wordt afgerond met een cooling down voor het afvoeren van de afvalstoffen en het verbeteren van de lenigheid.

Wilt u ook door het in groepsverband bewegen werken aan een gezondere leefstijl? Twijfel dan niet en meld uzelf aan bij MTC Bernheze en ervaar hoe fijn bewegen kan zijn. Gratis proefles is mogelijk!

Uitgebreide intake
Voordat u deelneemt aan de les SeniorenFit brengen we door middel van een uitgebreide intake uw lichamelijke fitheid in kaart (afname medische vragenlijst en diverse metingen waaronder lengte, gewicht, vetpercentage, spiermassa, bloeddruk, hartfrequentie, zuurstofgehalte in het bloed en conditietest) en bespreken we uw trainingsdoelstellingen.

Kosten

Senioren Fit Per jaar Per kwartaal Per maand
1x per week groepstraining
€280,-
€ 80,-
€29,-
1 of 2 keer per week groepstraining + onbeperkt fitnessen
€380,-
€105,-
€39,-

Kosten zijn inclusief inschrijfgeld, pasje en uitgebreide intake.

Lestijden
Vrijdagochtend 11.00-12.00 uur

Aanmelden
Voor meer informatie of om uzelf aan te melden kunt u contact opnemen met Danique van Lee, sport- en voedingsdeskundige op telefoonnummer 0413-228421 of mail naar info@mtc-bernheze.nl

Deel ons op Social Media

Scroll naar boven