Tarieven en mogelijkheden

Bewegen is essentieel voor uw gezondheid.

Bewegen helpt u om fit te worden, te blijven, een goede conditie te krijgen en u lichamelijk en mentaal fitter te voelen.
Fitness is een verzamelnaam voor activiteiten die ervoor zorgen dat u in een betere algehele conditie komt. De algehele conditie kunt u verbeteren door te werken aan lichamelijke vaardigheden, namelijk: kracht, uithoudingsvermogen, lenigheid, snelheid en coördinatie.
Fitness is onder andere gericht op de groei van spiermassa (krachttraining en functionele training), de verbetering van het uithoudingsvermogen (cardiotraining en circuittraining), lenigheid (rekken/mobiliteitsoefeningen), snelheid en coördinatie. Hierdoor wordt de belastbaarheid van uw lichaam vergroot.

Mogelijkheden van fitness bij MTC Bernheze individueel of in groepsverband zijn:  

 • Fitness
 • Powerkids (8 t/m 12 jaar )
 • Jeugdfitness (13 t/m 17 jaar)
 • Medische fitness
 • Sportspecifiek trainen
 • Fitness na zwangerschap
 • Bedrijfsfitness
 • Circuittraining
 • Personal training
 • SeniorenFit
 • Spinning
ZOMERACTIE
Bij MTC-Bernheze hebben we ook dit jaar weer een zomeractie voor de fitness. Inschrijven voor de zomeractie is heel de maand juni mogelijk. Vanaf de datum van inschrijven kun je dan 3 maanden onbeperkt sporten voor €99,- inclusief inschrijfgeld. Voor jeugd (onder de 18 jaar) zijn de kosten van de zomeractie 89,- 

Abonnementsvormen

Regulier abonnement

Per jaar Per kwartaal Per maand
1x per week
€280,-
€80,-
€29,-
Onbeperkt
€380,-
€105,-
€39,-

Jeugdabonnement (t/m 17 jaar)

Per jaar Per kwartaal Per maand
1x per week
€240,-
€70,-
€25,-
Onbeperkt
€340,-
€95,-
€35,-

Mogelijkheden jeugdabonnement 

Powerkids (8 t/m 12 jaar)

Een les met combinatie van functioneel trainen met eigen lichaamsgewicht, spierversterkende oefeningen met fitnessmaterialen en conditioneel trainen door middel van intervaltrainingen. Iedere les bestaat uit verschillende circuittrainingen, spelletjes en leuke muziek!

Jeugdfitness (13 t/m 17 jaar)

Trainen met een  persoonlijk trainingsschema, in combinatie met een WOD (work-out of the day), of een pittige HIIT (high intensity training) in de vorm van een circuittraining.

Reguliere fitness (vanaf 15 jaar)
Train je liever zelfstandig met een persoonlijk trainingsschema onder de reguliere openingstijden van de fitness, dat kan vanaf 15 jaar. 

Inschrijfgeld
 € 12,50 (Inclusief: pasje, trainingsschema en toegang tot de app)

Uitgebreide intake
€ 45,- (niet verplicht)

Inclusief inschrijfgeld, pasje, afname medische vragenlijst, diverse metingen: lengte, gewicht, vetpercentage, spiermassa, bloeddruk, hartfrequentie, zuurstofgehalte in het bloed en conditietest en het bespreken van trainingsdoelstellingen (persoonlijk trainingsschema), tussentijdse metingen, evaluatiemomenten en toegang tot de app.

MTC Bernheze begeleidt u graag in het behalen van uw persoonlijke trainingsdoelstelling!

Deel ons op Social Media

Scroll naar boven