Jeugdfitness

FITNESS EN FUNCTIONELE TRAINING VOOR JEUGD TUSSEN DE 8-18 JAAR

Fitness en functionele training is populair onder de jeugd. We krijgen steeds vaker de vraag of de jeugd op jonge leeftijd zelfstandig mag komen fitnessen. Op jonge leeftijd (onder de 16 jaar) ben je nog in de groei, waardoor het niet verstandig is om (zelfstandig) krachttraining te komen doen.

MTC Bernheze verzorgt daarom diverse groepstrainingen voor de jeugd, zodat ze met leeftijdsgenoten, verantwoord kunnen bewegen onder begeleiding van een ervaren fitnessinstructeur.
Tijdens de uitdagende groepstraining wordt er getraind op uithoudingsvermogen, functioneel trainen met eigenlichaamsgewicht, balans en coördinatie en behendigheid. Op een uitdagende manier! Iedere week staat er een nieuwe training op het programma, wat zorgt voor veel afwisseling.

De verschillende groepstrainingen:
– PowerKids   (8-12 jaar)
– Jeugdfitness (13-18 jaar)

POWERKIDS

Ben je tussen de 8 en 12 jaar en wil je graag fysiek fitter worden? Dan is dit iets voor jou!
Iedere les bestaat uit verschillende circuittrainingen (oefeningen op tijd), verschillende spelletjes en leuke muziek! Elke les is anders! Doe je mee? 

Deze training is er om kinderen meer te laten bewegen, zelfvertrouwen op te bouwen, het leren samenwerken en – het meest belangrijk – plezier te hebben! PowerKids maakt op een leuke manier kinderen sneller, sterker en fitter. De functionele training draagt bij aan de fysieke ontwikkeling van een kind.

JEUGDFITNESS

Ben je tussen de 13-18 jaar en wil je graag gaan fitnessen? Dat kan bij MTC Bernheze!
Deze training is er om de jeugd op een verantwoorde manier kennis te laten maken met (functionele) krachttraining en om ze vervolgens klaar te stomen om (eventueel) zelfstandig verantwoord in de fitness te kunnen trainen.  Daag jij jezelf uit?

REGULIERE FITNESS
Train je liever zelfstandig met een persoonlijk trainingsschema onder de reguliere openingstijden van de fitness, dat kan vanaf 15 jaar onder begeleiding van een volwassen lid van 18 jaar of ouder.
Speciaal voor de jeugd biedt MTC Bernheze een voordelig jeugdabonnement aan. Dit abonnement is bedoeld voor jongeren tot en met 17 jaar.

Lestijden
Powerkids
Dinsdag 16.00-17.00 u
Jeugdfitness
Dinsdag 17.00-18.00 u

Kosten jeugdabonnement  (t/m 17 jaar)

Aantal trainingen Per jaar Per kwartaal Per maand
1x per week (groeps)training
€240,-
€70,-
€25,-
2x per week (groeps)training
€340,-
€95,-
€35,-

Exclusief:
Inschrijfgeld en uitgebreide intake    € 12,50,-            

Aanmelden
Voor meer informatie of om uw kind aan te melden, kunt u contact opnemen met het telefoonnummer 0413-228421 of mail naar info@mtc-bernheze.nl.

Deel ons op Social Media

Scroll naar boven